Menu

Damp Wall

Hoe te gebruiken verwarming en luchtstroom in uw huis om zich te ontdoen van vocht

02.jpeg

Een van de belangrijkste zorgen bij het kopen van een nieuw huis is of er vocht aanwezig is, omdat het normaal gesproken niet door de inspecteurs of makelaars wordt opgepikt en onnoemelijke schade aan houten kozijnen en andere interne structuren kan veroorzaken. Vocht komt van koud weer buiten, omdat het wordt blootgesteld aan oude verwarming en lucht die niet goed circuleert en zich verspreidt zodra hij op een droog oppervlak vastzit.

U kunt schade eenvoudig controleren door te kijken naar donkere gebieden op uw muren, hoewel deze door behangers of verf zijn bedekt door de verkopers. Daarom is het altijd een goed idee om het huis opnieuw in te richten zodra je het hebt, zodat je kunt zien in welke staat de muren zich bevinden. Je kunt de meeste vlekken van de muren verwijderen, maar als het er al een tijdje is, zal het zijn in de oppervlakte gezonken en is vrijwel onmogelijk om zich te ontdoen van zonder de muur zelf te verwijderen.

Er zijn verven en onderlagen die zichzelf adverteren als waterbestendig, en deze zijn zeker effectief in plaatsen zoals de badkamer en keuken, waar vochtige lucht niet de kans krijgt om te verdrijven. Ze zijn glad om aan te raken, wat betekent dat het vocht in de lucht er niet aan kleeft, maar dit betekent ook dat ze vaak moeten worden afgeveegd en schoongemaakt. Waterbestendige verven zijn ook een preventieve maatregel en stoppen niet met vochtschade die al aanwezig is.

De beste oplossing voor vochtproblemen is het onderzoeken van uw verwarming en luchtstroom door uw hele huis. Wat de verwarming betreft, zal een nieuw centraal verwarmingssysteem zijn gewicht in goud waard blijken te zijn, als niets anders omdat het gas efficiënter zal verbranden, waardoor uw energiekosten dalen. Het helpt ook om de temperatuur in uw huis te verhogen, waardoor de luchtvochtigheid daalt en de kans op beschadiging wordt verkleind. Vochtige lucht in een koud huis verspreidt zich niet en veroorzaakt vochtophoping, dus het eenvoudigweg verhogen van de temperatuur in uw huis zal helpen.

Luchtcirculatie is een ander belangrijk punt. Sommige huizen hebben radiatoren in elke kamer, maar dit is inefficiënt en kan een kolossale verspilling van energie zijn wanneer u kamers verwarmt die u niet gebruikt. Een betere manier om het huis te verwarmen, is zorgen voor een efficiënte luchtverversing door het huis. Maak gebruik van het feit dat de warmte stijgt en plaats de fans bovenaan de trap om de opstijgende warme lucht rond de kamers boven te duwen. Je moet ook de deuren van elke kamer open laten zodat de warme lucht door alle ruimtes kan circuleren.

Tenslotte, als u nog steeds kampt met vochtige lucht, investeer dan in een ontvochtiger. De technologie achter deze machines betekent dat ze veel stiller worden en veel energiezuiniger. If you have any kind of concerns relating to where and exactly how to make use of vochtbestrijding, you can contact us at the web-page. Het effect rond het huis is meteen merkbaar, en de meeste zullen worden geleverd met een vochtigheidsmeter om u te helpen bij het instellen van het huis op het door u gewenste niveau. Deze, in combinatie met uw nieuwe verwarmings- en luchtstromingssystemen, zouden voldoende moeten zijn om alle aanwezige vocht in uw huis kwijt te raken en ook om eventuele nieuwe schade te voorkomen.    

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.